Kerstmenu:

Gebakken wildzwijnhaasje met toetie froetie, mousse van eendenlever en een saus van rode port en bosvruchten

***

Wildbouillon met tuinkruiden en een gepocheerd kwarteleitje

***

Scroppino

***

Gebakken hazenrugfilet op een gratin van aardappel en hazelnoten, perzikreepjes met frambozen/pepersaus

***

Kerstdessert

€ 46,50 p.p.

U kunt uiteraard ook van onze heerlijke tapas (€ 29,50 p.p.) en à la carte genieten.

Kerstavond en Tweede Kerstdag heten wij u van harte welkom in ons sfeervolle restaurant.

Eerste Kerstdag vieren wij in familiekring en zijn wij gesloten.

Reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen, zeker als het een groter aantal gasten betreft.

Graag tot ziens bij

Restaurant Oudejans
Rechtestraat 106
1483 BE De Rijp
Tel: 0299-671491

Hein & Kelly en Team Oudejans wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond 2019 toe.

Vul uw zoekterm in en druk op Enter om te zoeken