Hoofdgerechten vis

Sliptong Jan’s specialiteit! € 24,50
In de roomboter gebakken (3 st.)

Kabeljauwfilet € 22,50
Op de huid gebakken met mosterdsaus

Roerbak Gamba’s (gepeld)€ 24,50
Knoflookgamba’s met verse pasta

Zalmfilet € 22,50
Met saffraansaus 

Hoofdgerechten vlees

Bretonse kip € 19,50
Omwikkeld met buikspek geserveerd met rode wijn saus 

Mixed grill € 22,50
Combinatie van ossen-, kalfs- en varkenshaas met Stroganoffsaus

Varkenshaasmedaillons € 22,50
Met champignonroomsaus

Runder rib-eye Black Angus € 26,50
Met kruidenboter, 300 gram

Gebakken eendenborst€ 23,50
Met sinaasappelsaus

Hoofdgerechten vegetarisch

Gevulde gegratineerde courgette € 17,50
Met pomodorisaus

Ravioli € 17,50
Gevuld met spinazie en ricotta

Couscous € 17,50
Met dadels, aubergine en feta

Bij de hoofdgerechten worden frietjes, gebakken aardappelen, verse salade, warme groenten en mayonaise geserveerd.

Vul uw zoekterm in en druk op Enter om te zoeken